2 Comments

 1. Taetske Guillaume

  Goedemorgen Loes,

  Mensen hebben een immune system an als dat goed functioneerd dan hoeft men zich geen grote zorgen te maken. Echter de moderne mens will het vaak beter doen dan de natuur en ontwikkelt een ongezonde leefwijze en onnatuurlijk eten.

  Net als met een benzine auto die niet op diesel kan lopen kan de mens niet gezond blijven met eten gemaakt in een fabriek. De liijst is lang met dingen die niet in ons eten zou moeten voorkomen en daarboven op komt nog dat we in gesloten ruimtes onze dag verbrengen.

  Ik probeer elke dag 15 a 20 minuten in de zon te zitten zonder creme zodat ik mijn portie vitamine D3 kan krijgen. Op het moment zijn er ook verse sinaasappelen die wij zowat elke dag eten. Tot nu toe zijn wij Corona vrij door dit jaar gekomen en hopen dat het zo blijft.

  Dankejewel voor deze goede post. Veel mensen zijn zich niet bewust dat ze te weinig vitamine D hebben.

  met vriendelijke groeten,

  Taetske

  • Hi Taetske, fijn dat jij in een gedeelte van Europa woont waar je je dagelijkse portie zonlicht kan opdoen. Het is voor de noordelijker gelegen gebieden soms dagen niet mogelijk vanwege het druilerige weer. Je hebt helemaal gelijk dat onze eetgewoonten niet helemaal optimaal te noemen is. Het is een redelijke uitdaging om volledig onbewerkt voedsel te eten. Ook wij zijn voorzichtig en hebben Corona nog steeds buiten de deur weten te houden. Ik hoop met deze post meer mensen te bereiken en misschien laten beseffen dat ze wellicht met een Vitamine D suppletie zichzelf beter beschermen.
   Blijf gezond en voorzichtig Taetske.
   Met vriendelijke groet, Loes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.