Vertel Jouw Verhaal Hier

ALLE kruiden en natuurlijke voeding zijn nuttige geneesmiddelen op verschillende tijdstippen voor verschillende dingen voor verschillende mensen.

Het belangrijkste is: helpt het?

De spierziekten-,  lyme-, AIDS-, kanker- en hart- en vaatziekten en andere gemeenschappen, zijn zeer ijverig in het verkennen van dingen die hun situaties kunnen helpen.

Helpt elk kruid of voedingsmiddel?

Het is niet gezegd dat elk kruid of natuurlijk voedingsmiddel ook daadwerkelijk bij iedereen werkt. Probeer het, als het werkt voor jou, dan is dat het wat je moet gebruiken. In het algemeen, de dingen die ik voorstel voor verbetering van gezondheidssituaties, stel ik voor als een kern waaromheen iets anders gebruikt kan worden.

Laat uw voeding uw medicijn zijn

Mijn doel met de informatie op deze website.

Mijn doel is om een doorbraak te creëren dat ook zinvol is, op het gebied van de kracht die de natuur ons biedt. Om artsen te informeren, die meestal erg vijandig staan tegenover het gebruik van kruiden en andere natuurlijke voedingsmiddelen. En omdat voor veel mensen de farmaceutische middelen gewoon niet werken.

Wetenschappelijk bewijs.

Niet alle producten worden met een wetenschappelijk bewijs ondersteund. De verhalen komen van mensen die zelf baat hebben bij het gebruik van natuurlijke remedies.
Als de wetenschap over een product er goed uit ziet, dan zijn veel artsen meer geneigd om het te ondersteunen. De wetenschap op het gebied van natuurlijke voeding is ver achtergebleven in onze educatie. Wat vroeger heel natuurlijke remedies waren, zijn vandaag aan de dag vergeten middelen.

 

Waar het om gaat is of het helpt.

Wanneer je uitgedokterd bent, een medicijn hebt gekregen wat maar matig werkt. Altijd pijn, jeuk of ongemak ervaart, is het geen gek idee om eens te kijken of de natuur je ook een handje kan helpen.

Vertel Jouw Verhaal Hier

Ervaringsverhalen over voeding en kruiden

Zou jij jouw verhaal hier willen vertellen? Waarbij het gebruik van voeding en/of kruiden jou heeft geholpen?

Ik nodig je uit om een berichtje achter te laten over welke natuurlijke remedie jou de oplossing bracht…..

Loes Knetsch

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *