Magnetron: Paranoïde of toch niet?
Dr. Masaru Emoto doet al jaren onderzoek naar de effecten van energie- en geluidsgolven op voeding en zijn onderzoeken met water zijn inmiddels wereldberoemd.

Dr. Masaru Emoto plants
De test die Dr. Emoto uitvoerde met drie plantjes is opzienbarend. Eén plant krijgt regenwater, één krijgt kraanwater en de 3e krijgt gekookt water uit de magnetron. Je kunt deze test eenvoudig zelf uitvoeren met een paar stekjes. Het laat je het verwoestende effect van de magnetron in de practijk ervaren.
Magnetron tests
Als je water laat bevriezen krijg je kristalvorming. Dr. Emoto heeft alle soorten bevroren water onder de microscoop bekeken en kwam tot de verbazingwekkende ontdekking dat de kristallen van regenwater heel anders zijn dan de kristallen van gekookt magnetron water. Er veranderd dus duidelijk iets in de structuur van de moleculen wanneer je water in de magnetron kookt.
- Water kristal uit meer
- Water kristal Magnetron
Dr. Masaru Emoto gaat nog een stap verder
Hij testte water wat was blootgesteld aan klassieke muziek en aan heavy metal. Water waar lief en aardig tegen gesproken wordt en water wat wordt uit gescholden. En de resultaten zijn op zijn zachts gezegd opzienbarend!
Kijk hier op de officiele website van Dr. Emoto voor veel fotos over behaalde resultaten.
Het verwoestende effect van de magnetron
Een magnetron is een oven met een onderdeel dat microgolven produceert. Die elektromagnetische straling van een vaste frequentie veroorzaakt het in beweging brengen van moleculen. En dit maakt dat het voedsel warm wordt.
Door de enorme beweging die in gang gezet wordt door de golven, botsen celstructuren van het voedsel zo hard tegen elkaar, dat ze worden beschadigd en onherkenbaar worden gemaakt voor ons lichaam.
Onderzoek van magnetron voedsel
Het grootste gedeelte van de aanwezige enzymen schijnen vernietigd te worden.
De meestal complex gevormde enzymen zijn kwetsbaar voor:
- hogere temperaturen
- voor zonlicht
- voor microgolfstraling
- te oud worden/bederf
Enzymen en het lichaam
Enzymen zorgen o.a. voor een goede stofwisseling in de hersenen, het vrijmaken van energie in de cellen en de groei en reparatie van weefsels, organen en cellen. Zij spelen ook de rol van antioxidanten. Schadelijke stoffen worden omgezet in ongevaarlijke stoffen die daardoor beter door het lichaam uitgescheiden kunnen worden.
Enzymen hebben een belangrijke rol in ons lichaam en we hebben ze nodig om alles goed te laten verlopen. Als je altijd uit de magnetron eet, is de kans heel groot dat je problemen gaat krijgen met je stofwisseling door gebrek aan belangrijke enzymen. Het gebruik van de magnetron haalt een heel groot gedeelte van de kracht uit natuurlijke voeding.
Wetenschappelijk onderzoek magnetron wordt verzwegen
Er zijn in het verleden onderzoeken gedaan door Dr. Hans Hertel, naar de veiligheid van het bereiden van voedsel in de magnetron, maar een fabrikant spande een proces aan en won dit. Het onderzoek in kwestie verdween in de doofpot. Lees meer…
Het beste recept voor kanker: Magnetron
Lees dit raport in de Huftington Post van Dr. Mercola
Moet de magnetron de deur uit?
Nee, dat hoeft niet, het is een uitstekend apparaat om bv. je schuursponsjes te steriliseren, pluche beesten te ontdoen van ongedierte na een luizenbrief van school en ander zaken te ontsmetten, het dood tenslotte elke bacterie!
Best gelezen artikel: Kun je teveel knoflook eten? Ja, dat kan!