Affiliate Disclosure

 

Disclosure Aloe Affiliate Medische

Affiliate Disclaimer

In een poging volledig transparant te zijn, wil ik u laten weten dat ik een affiliate relatie met een aantal van de bedrijven waarvan ik de producten of diensten aanbeveel.

Dit houdt in dat, zonder extra kosten voor u, ik een commissie of credit zal verdienen als je besluit om een van hun producten of diensten te kopen.

Doordat deze website al een paar jaar oud is, kunnen er verouderde prijzen en berichten op voorkomen. Kijk altijd even verder of het eventueel een achterhaalde prijs of artikel betreft.

Dit is één van de manieren waarop ik betaal voor het onderhoud van deze site. Je kunt ervan uitgaan dat, wanneer je op een link klikt hier op mijn site of op een van de producten, dat dit een affiliate link is en ik er een vergoeding aan zal verdienen als gevolg.

Ik verzoek je dringend om geen geld te besteden aan een van deze producten of diensten, tenzij je ze echt nodig hebt of het je kunt veroorloven.

Winst Disclaimer

Alle inspanningen werden geleverd om zo nauwkeurig mogelijk de producten, diensten en / of technieken en hun mogelijke verwijzingen op deze website weer te geven. Ik bied je hier geen zakelijke kans aan. Ik bied je hier geen distributeurschap aan.

Je kunt geen aanspraak met betrekking tot inkomsten die je kunt verdienen. Ik bied je geen kans aan om snel rijk te worden.

Voordat je zakelijke stappen onderneemt, kun je allereerst het advies inwinnen van je eigen persoonlijke professionele adviseurs, zoals je advocaat en / of je accountant.

Indien inkomsten cijfers vermeld worden (indien aanwezig), hebben die geen betrekking op enige prognoses waar het jou betreft. De inkomen cijfers hebben slechts betrekking op informatie die aan mij is doorgegeven.

Ik heb geen onafhankelijke verificatie van de verklaringen van deze personen uitgevoerd.Neem niet zomaar aan dat je dezelfde inkomens cijfers zult gaan maken.

Gelieve geen verklaring te construeren op deze website als een claim of een voorstelling van het gemiddelde inkomen. Er zijn GEEN gemiddelde inkomen.

Getuigenissen en verklaringen van personen moeten niet worden opgevat als claims of representaties van het gemiddelde inkomen. Ik kan geen, en ik zal geen claims met betrekking tot de winst, gemiddeld inkomen, of anderszins, doen.

Succes in elke inspanning is gebaseerd op vele individuele factoren. Ik ken je educatieve achtergrond niet, je vaardigheden, je eerdere ervaring, of de tijd die je kan en zal wijden aan het streven naar je eigen succes.

Voer je eigen plan tot actie en bepaal je eigen koers. Volg het advies van je persoonlijke gekwalificeerde adviseurs.

Er zijn risico’s in elke onderneming die niet voor iedereen geschikt zijn. Als je kapitaal gaat gebruiken, moet alleen “risico” kapitaal worden gebruikt.

Er is geen garantie dat je geld met een van de ideeën die in mijn materiaal naar voren komt zal verdienen. Voorbeelden in mijn materialen moeten niet worden opgevat als een belofte en garantie voor winst.

Veel factoren zullen belangrijk zijn bij het bepalen van je werkelijke resultaten en geen garanties kunnen worden gegeven dat jouw resultaten vergelijkbaar zijn met die van mij of iemand anders. Geen garantie wordt gegeven dat je enig resultaat zult bereiken van de ideeën in mijn materiaal.

Je gaat ermee akkoord dat ik niet zal delen in je succes, noch zal ik verantwoordelijk zijn voor je aloe-vera-disclaimerfalen of voor je acties in elke poging die je zal ondernemen.

Je zult begrijpen dat de prestaties uit het verleden een indicatie kunnen zijn van mogelijke toekomstige resultaten.

Materialen in mijn product en op mijn website kan informatie bevatten, die bestaat of is gebaseerd op toekomst visie statements in de zin van de Securities Litigation Reform Act van 1995. Een toekomst visie statement bevat mijn verwachtingen of voorspellingen van toekomstige gebeurtenissen.

Je erkent deze verklaringen door het feit dat ze niet strikt betrekking hebben op historische of actuele feiten. Zij maken gebruik van woorden zoals “anticiperen”, “schatten”, “verwachten”, “project,” “van plan,” “plan,” “geloven,” en andere woorden en termen van soortgelijke betekenis in verband met een beschrijving van potentiële inkomsten of financiële prestatie.

Enige en alle toekomst visie statements in mijn materialen zijn bedoeld om mijn mening van winstpotentieel uit te drukken. Zij zijn slechts meningen en mag niet worden ingeroepen als een feit.

Informatie van derden

De informatie op deze website is alleen bedoeld als algemene informatie. Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. De website van Aloesvera.nl bevat links naar websites van derden, wij aanvaarden geen aansprakelijkheid en geen verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van websites van derden. Het gebruik van dergelijke links is op eigen risico. De informatie op dergelijke websites is niet verder beoordeeld op juistheid, redelijkheid, tijdigheid of volledigheid door Aloesvera.nl. U kunt geen rechten ontlenen aan de prijzen die op deze website worden vermeld. Prijzen kunnen verouderd zijn.

Medische Disclaimer

Waarschuwingen

Loes Knetsch