2 Comments

 1. Goede Avond,

  Neem my aub niet kwalijk, ik heb echt problemen met de Nederlandse taal omdat ik al zo vele jaren in het buitenland woon.
  Dit is een website naar mijn hart omdat ik zelf al vele jaren zeer geintreseerd ben in alles wat met de gezondheid te doen heeft. Mijn moeder kreeg baar moeder kanker in 1971 en na een verschrikkelijke bestraling leefde zij 1 heel jaar op een, door haar zelf voorgeschreven, dieet. Alleen quark en de poeder van rode bieten. Toen kon men dat in Nederland niet kopen het was echter wel in Duitsland te krijgen. Dit jaar heeft zij haar lichaam de rust gegeven om zich zelf te genesen. Na dit jaar heeft zij nooit meer man made food gegeten en gebruikte haar pendel zeer vaak om te weten of iets goed voor haar was. Mijn lieve moeder is in 1997 gestorven, dus de kanker van 1971 was daar niet schuld aan.
  Ik werk sinds 1986 niet meer en toen begonnen de “studie” jaren. Ik ontdekte steeds meer dingen die ik dan ook zelf ging proberen en in het geval dat het goed voelde werdt het in mijn levenstijl opgenomen.
  Nu, zo veel jaren later, is mijn lifestyle en hoe ik eet, hoofdzakelijk natuurlijke produkten, zeer verandert. Het is een soor persoonlijke evolutie geworden.
  Het lichaam is een wonderbaarlijke mashine met de mogelijkheid zichzelf te genezen echter er moet wel de passende benzine ingedaan worden anders gaat het op den duur niet goed.

  Met vriendelijke groeten,

  Taetske

  • Hoi Taetske, mijn complimenten voor je nog erg goede Nederlandse gramatica. Zeer goed te begrijpen! Uiteraard is het lichaam gevoelig voor alles wat je er in stopt, om het goed te laten functioneren. Gelukkig wordt hier, niet alleen door individuen, maar ook in de media steeds meer aandacht aan besteed. Erg leuk om van je te horen dat mijn website je bevalt 🙂 Surf rustig rond op “mijn stukje natuur” op het internet. Onder het kopje “producten” vind je al mijn posten gecategoriseerd. Geniet van je verblijf hier! Groetjes Loes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *